Semmi kétség sincs afelől, hogy a videó tartalmak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és 2019 lesz azaz év, amikorra akár ezeknek a videóknak a száma meg is duplázódhat. Hogy miért? Azért mert a fogyasztók egyre szívesebben tájékozódnak termékekről és szolgáltatásokról ezekből a videókból, és a vállalkozások, több mint fele már el is kezdte használni, hiszen felismerték azt a tényt, hogy eredményesen tudják elérni a potenciális vevőiket, fogyasztóikat relatíve nem egy hatalmas összeg befektetésével.

Lássuk a további előnyeit a videók és azon belül is animációs kisfilmeknek

Miért használj animációs videókat

1. Az animációs kisfilmek növelik a konverziót és az eladásokat

Mivel a legdominánsabb érzékszervünk a látás, nem meglepő, hogy a legtöbb információ vizuálisan jut el az agyunkig és ezeket az információkat tudjuk a leghamarabb feldolgozni. Tehát a képek tudják növelni az elköteleződést márkánk felé, akkor képzeljük el, hogy milyen hatása van a mozgóképeknek, érdekes animációs kisfilmeknek? Továbbá a kutatások azt bizonyítják, hogy azon vásárlók 74%-a, akik magyarázó kisfilmeket néztek egy adott termékről, szolgáltatásról meg is vásárolták vagy rendelték azokat! Ugye, ez nem is rossz arány? Segítünk szolgáltatásod, terméked bemutatásában, ha segítségre van szükséged csak kattints IDE

2. Jó megtérülési arányokat nyújt

Azok a vállalatok, cégek, amelyek animációs videókat és egyéb videós tartalmakat készítettnek, jó megtérülési arányról számoltak be. Tehát lehet, hogy egy magyarázó animációs kisfilm nem 1-2 Ft-ba kerül azonban a visszajelzések alapján visszahozza jócskán a befektetett összeget.

3. Bizalmat épít

A tartalom marketingnél is, aminek részét képezik az animációs kisfilmek a hosszútávú együttműködés és kapcsolat kiépítése a fő cél. Ezért hagyjuk abba, a már-már nyomulósnak számító eladáshajhászást, helyette teremtsünk értéket és osszunk meg a vevőinkkel értékes információkat és hasznos tippeket akár animációs kisfilmek formájában, hogy megbízzanak bennünk és érezzék, hogy az adott területnek a szakértői vagyunk és bátran fordulhatnak hozzánk.

Ha már te is gondolkozol egy ideje animációs kisfilmek készíttetésén, szívesen elmagyaráznál, egy-egy nehezen megértett folyamatot vállalkozásodban ne habozz,
tovább keress minket bátran: www.animacio.net