A marketing diverzifikáció, azaz a sokszínűség akár csak az élővilágban elengedhetetlen egy sikeres vállalkozás fenntartásához! A jól behatárolt célpiacunk és célközönségünk, valamint buyer personank megalkotása után, mégis egy olyan csoportot kapunk, akik különbözőek egy kicsit egymástól.

Mindenki másra kapja fel a fejét, és nem mindenki ugyanolyan módon reagál egy dologra, jelen esetben például egy animációval promótált hirdetésre, vagy egy weboldalon látott magyarázó animációra. Ezért van szükség, arra hogy ugyanazokat a fontos dolgokat vállalkozásunkról és termékünk/szolgáltatásunk működéséről sokféleképpen értessük meg a piacunkkal.

Van, aki egy tájékoztató elolvasása után már ért mindent, és ha lehetne ötösre felelne belőle, van, akinek konferenciára, vagy egy előadásra kell elmennie, ahhoz, hogy leessen a tantusz és sokan vannak (Zuckerberg szerint is egyre többen), akik a videó tartalom fogyasztásával tájékozódnak és értenek meg sok mindent a világban. Akár a te terméked vagy szolgáltatásod működését is.

Ezért fontos, hogy több fronton „támadj” és belefektess, igen, akár az animációs kisfilmekbe, hiszen lehet, hogy a célcsoportod egy nagyobb része csak a vizuális tartalom megjelenésére vár, és ez tartotta eddig vissza a vásárlástól, mert volt egy pont, a leírásban, vagy volt egy mondat az előadáson, amit nem értett meg és ezért nem is hozta meg a vásárlási döntését az adott szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatosan.

A marketing az újításról és a sokszínűségről is szól, hiszen így érhetünk el több embert és ezen eszközök alkalmazásával értenek meg minket is egyre többen, ami így a bevételek megnövekedéséhez és a cég rohamos fejlődéséhez vezethet!

Tehát ne habozz tovább, kezdj bele még ma! Vedd fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük a legütősebb animációs kisfilmedet!