A Startup cégek már indulásuk elején számtalan szembejövő akadállyal állnak szemben. Sok mindent meg kell tenniük, hogy ne földbe álló vállalkozásként végezzék, mint egy hullócsillag, ami nagy erőkkel berobban az égbolt égiszén, majd pedig fokozatosan elhalványulva kihuny.

A legtöbb Startup ötlet az IT szektorból indul és a legjobb esetben piaci validáción is átesik a projekt, ami valamilyen igény kiszolgálására nyújt megoldást. A végiggondolt életképes üzleti modell után nagyon fontos, hogy jól és előre megtervezett marketing stratégia is lapuljon a tarsolyukban.

Ehhez nyújt óriási segítséget, ha a marketing tervben helyet szorítanak az animációs kisfilmeknek. Kezdetben a cég saját márkaépítése mellett sokszor beleütközik olyan nehézségekbe is, hogy szolgáltatását és annak működését a leendő felhasználók nem biztos, hogy azonnal megértik és adaptálni tudják. Ilyen esetekben jelenthetnek szuper megoldásokat animációs kisfilmek készíttetése és azoknak a promótálása.

Ha például egy applikáció használatát szeretnénk megértetni és azt, hogy milyen problémákra nyújt megoldást, azt egy 90 mp-es magyarázó animációban hatékonyan és könnyűszerrel megtehetjük. Az érdeklődők, ha látják az adott szolgáltatás működését és hallják a hozzá kapcsolódó információkat, sokkal hamarabb megértik és elkezdik használni azt!

Animációs kisfilmeket készíthetünk tehát egy egész folyamatról, de lehetőség van csak egy-egy rész kiemelésére is, amit nehezebben ért meg a közönségünk. Minél egyszerűbben és minél többször nyújtunk információt, annál hamarabb értik meg a szolgáltatást vagy a termék működését.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, az animacio.net segít elérni céljait!