Ha vállalkozóként ezt a blogbejegyzést olvasod, akkor már biztosan találkoztál, vagy legalábbis érdeklődsz a magyarázó animációk iránt és kíváncsi lehetsz, miért is érné meg, neked is belevágni ebbe a szuper hatékony dologba.

magyarázó animáció

Valószínűleg te is sok mindent megtettél és megteszel, hogy vállalkozásod tovább fejleszthesd. Ehhez számos ötletet olvashatsz, rendezvényeken és előadásokon is részt vehetsz, azonban legyünk őszinték. A tengernyi tanács és milliónyi lehetőség közül nagyon nehéz kiszűrni, hogy mibe is fektess be, ami számodra nem pénzkidobással fog járni, hanem a bevételeid növekedésével.

A magyarázó animációk pont ezt a hatást érik el!

Hol tudod felhasználni leghatékonyabban a magyarázó animációkat?

Az animációs reklámfilm készítésénél az alábbi 3 eshetőséget figyelembe véve, olyan homlokra csapós pillanatokat tudsz okozni, melyben leendő vásárlóid egyből meggyőzöd, hogy nálad jó helyen járnak.

Vállalkozásodban nagyon fontos, hogy az ügyfeleid, vásárlóid megértsék az egész céged lényegét, és miértjét, hogy hogyan és milyen problémájukat tudod megoldani a szolgáltatásoddal. Ezt sok esetben érdemes minél többféleképpen és színesebben elmagyarázni, hiszen a mai rohanó világban az egyszerűség és a gyorsaság ami dominál.

1. Szolgáltatás bemutatása

Ez a pont nagyon fontos, hiszen ezen múlik minden. Ha az emberek túl bonyolultnak tartják a terméked vagy szolgáltatásod és nem értik meg azt, sajnos ez a bevételeiden is meg fog látszódni, és nem fogsz tudni növekedni. Egy rövid, lényegre törő animációs film segít abban, hogy a vizualitást felhasználva az animációs karakterek, helyszínek közreműködésével a vásárlóidnál gyorsan bekövetkezzen az – „AHA, már értem” érzés!

2. A cég küldetése

Biztosan a te cégednek vagy vállalkozásodnak is van célja, küldetése, hogy miért jött létre, milyen értékeket képvisel, amelyeket sziklaszilárdan követ. Ezt érdemes megosztani másokkal is, hiszen akár a környezettudatosság melletti elköteleződésről, vagy karitatív szerepvállalásról legyen szó, ez másoknak is fontos ügye lehet, azonosulni tudnak vele. Ennek hatására a te vállalkozásodat is közel érezhetik magukhoz, melyet szívesen ajánlanak tovább és beszélnek róla másoknak is. Ennek az egyik leghatékonyabb bemutatási formája lehet az animáció, hiszen bármit bemutathatunk érthetően a segítségével.

3. Kulcs folyamatok

A magyarázó animáció akár csak a szolgáltatás bemutatásánál, lehetőséget nyújt arra, hogy megértessük a lényeges folyamatokat, amelyek vélhetően nem egyértelműek elsőre a vevőid/ügyfeleid számára. Ez lehet akár egy űrlap kitöltése, vagy egy webáruháznál a rendelési folyamat elmagyarázása.

Tehát láthatod, hogy az animációs filmek óriási segítséget nyújthatnak a vállalkozásod megismertetésében és fellendítésében.

 

Ne késlekedj te sem! Kérj árajánlatot animációs filmedre, és érj el több bevételt!